topenon seurantalo

Topenon maa- ja kotitalousseuran omistama seurantalo on rakennettu 1950-luvun alussa. Ympäri vuoden käytössä oleva talo on valmis vastaanottamaan juhlien järjestäjät. Talo sopii sekä häiden, syntymäpäivien, ristiäisten että muiden perhejuhlien viettoon. Tilat sopivat myös kokousten, yritysjuhlien ja tanssien järjestämiseen. Kesällä lisätilaa antaa avara piha-alue, johon on mahdollista vuokrata seuralta n. 50 m2:n juhlateltta kalusteineen. Talon voit vuokrata joko kokonaan tai kahvion erikseen.

Talossa on suuri sali, jossa on hyvä tanssilattia. Iso näyttämö antaa hyvät puitteet erilaisten ohjelmien esittämiseen. Inva-wc ja sisääntuloluiska helpottavat liikuntarajoitteisten liikkumista.

Salin pöytien äärelle mahtuu noin 200 henkilöä ja kahvioon 20 henkilöä. Seuralla on 230 hengen astiasto, jota vuokrataan myös erikseen. Nykyaikaisin laittein varustettu keittiö on toimiva myös isoissa juhlissa.

Talon alakerrassa sijaitsee Kiekusen luontopömpeli.

Soita numeroon 040 577 4705 ja varaa itsellesi laadukas juhlapaikka.

Tule viihtymään viehättävän maalaismaiseman keskelle!

» Lataa tulostettava pohjapiirros (.PDF, 25mt)
» Lataa tulostettava pohjapiirros (.JPG, 0,4mt)

Pohjapiirros on A3 paperin kokoinen. PDF-tiedoston auki saamiseksi tarvitaan Acrobat Reader ohjelma. Tallentaaksesi tiedoston koneellesi, klikkaa linkkiä hiiren oikealla napilla ja valitse Tallenna nimellä...

Copyright © 2009 Topenon Seurantalo